info@fsaus.cat
93 883 43 81
Necessites ajuda?
SORTEIG d’una panera valorada en 40€

Sorteig  d’un lot de fruita i verdura valorat en 40€.  Converteix-te en fan/seguidor de la pàgina de FRUITERIES SAUS, comparteix la fotografia publicada l’1 de desembre i entra al sorteig.

blog_capsalera_fsaus_sorteigPANERA

Bases legals del sorteig:

PROMOTOR

El titular de la present promoció és Fruiteries Saus, la finalitat de la mateixa és sortejar entre els diferents fans de Facebook, sense valor contractual, en la qual podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases. Facebook no patrocina ni avala ni administra la promoció ni està associada a la mateixa.

LEGITIMA DE PARTICIPACIÓ

Podrà participar en la promoció i aspirar al premi qualsevol persona física, major de 18 anys i participa en l’acció dins del període que marca la campanya.

PER PARTICIPAR

Ser seguidor de la pàgina de Facebook de Fruiteries Saus /Fruiteriessaus. Compartir la fotografia publicada l’1 de desembre de 2014.

PERÍODE DE VIGÈNCIA DEL CONCURS

El termini de participació acaba el dimarts 9 de desembre a les 23:59.

PREMI

Una panera de fruita i verdura valorada en 40€.

El premi no podrà cedir-se a tercers ni ser bescanviat pel seu valor en metàl·lic.

COMUNICACIÓ DELS GUANYDORS

Fruiteries Saus comunicarà el guanyador a través de les xarxes socials. És posarà en contacte també per missatge privat.

En cas que no es pugi contactar amb el guanyador amb un termini de 2 dies, Fruiteries Saus quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i el premi es sortejarà entre la resta de participants.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La participació en un concurs d’aquesta naturalesa suposa l’acceptació de les normes de la xarxa social. Per entregar el premi caldrà saber les dades personals del guanyador.

DRETS D’IMATGE

L’acceptació del premi pel guanyador suposa donar el consentiment a Fruiteries Saus per reproduir el seu nom i la seva imatge amb fins publicitaris.

RESPONSABILITATS

El promotor es reservar el dret d’anul·lar qualsevol participant si té sospites de manipulació incorrecta de dades o del concurs. Fruiteries Saus es reserva el dret a modificar les condicions de la present promoció.

El promotor no es responsabilitza de possibles pèrdues de dades per problemes o mal funcionament d’Internet o de les xarxes socials.