info@fsaus.cat
93 883 43 81
Necessites ajuda?
Condicions de compra

El comprador declara conèixer i acceptar les següents condicions i clàusules de compra a Fruiteries Saus:

1. Informació general

Les dades de l’empresa responsable d’aquesta pàgina web:

Fruiteries Villalta-Saus, Sl

NIF: B62188115

Carrer Canigó 10

08560 – Manlleu

2. Com fer una comanda

Per tal de fer una comanda li oferim diferents possibilitats:

3. La naturalesa de la botiga

El comprador declara ser major d’edat i accepta de forma expressa i sense excepcions que l’accés de compra i a aquest web estan sota la seva responsabilitat. Fruiteries Villalta-Saus, Sl es reserva el dret de modificar unilateralment i en qualsevol moment (sense previ avís) la presentació, configuració o l’accés al mateix web.

Els productes oferts en aquest portal estan destinats al consumidor final, en el sentit establert per la Llei 26/1984. 19 de Juliol, per a la defensa del consumidors i usuaris, i per tant pel consum del propi client. Així queden excloses del servei web les empreses majoristes i/o distribuïdores.

El present contracte té la durada indefinida i ambdues parts podran extingir-ho mitjançant comunicació per escrit a l’altra amb una antelació mínima d’una setmana. No obstant això, Fruiteries Villalta-Saus, Sl podrà cursar la baixa immediata d’aquell clients el comportament dels quals no consideri oportú.

4. Informació dels productes i preus

Fruiteria Saus ofereix un ampli detall de varietat de fruites i verdures i altres productes d’alimentació. Els productes oferts en aquesta web són els mateixos que es podran trobar a qualsevol dels nostres establiments. Aquests productes han estat conservats en les millors condicions per tal de garantir la seva qualitat.

Ens reservem el dret de modificar els nostres preus en qualsevol moment. No obstant, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades en aquest web en el moment de la realització de la comanda. Tots els preus oferts en aquest portal inclouen l’IVA i s’ensenyen en euros.

Segons disponibilitat d’existències, la imatge dels productes que apareixen a la botiga virtual poden variar dels productes finalment lliurats.

5. Disponibilitat

Les comandes seran enviades dintre els límits d’stock disponibles i abans de 15 dies. Si un dels articles que ha demanat no hi ha stock ens posarem en contacte amb un termini de 7 dies (a partir de la data que es va realitzar la comanda).

6. Entrega

Qualsevol compra podrà ser recollida als nostres punts de venda. No s’entregarà cap compra si no es presenta la còpia. En cas de ser una compra que s’ha d’entregar a domicili l’import del cost del transport queda detallat a la factura.

L’entrega a domicili només podrà ser als dies i als pobles especificats. En cas de pertànyer a una altra zona o voler-ho rebre a una altra hora caldrà posar-se en contacte amb compres@fsaus.cat o especificar-ho a “Observacions”.

El repartiment a domicili es fa mitjançant una flota de vehicles completament equipats perquè els productes arribin en les millors condicions. Si hi hagués qualsevol incidència en el lliurament de la comanda ens posaríem en contacte a través del seu número de telèfon.

7. Registre a la web i política de privacitat

Per efectuar qualsevol compra serà necessari omplir el formular de registre. En cas contrari FSAUS.CAT no li podrà oferir n’hi fer arribar els productes del portal.

En qualsevol cas el client podrà accedir a la seves dades, modificar-les i cancel·lar-les a través de l’opció “El meu compte” o bé trucant al 617 716 048 o enviant un e-mail a info@fsaus.cat.

Per tal de preservar i garantir la privacitat de les dades personals de tots els seus clients i en estricte compliment a l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de Desembre,  la protecció de dades de caràcter personal (LOPD) un cop el client hagi emplenat el formulari, Fruiteries Villalta-Saus, Sl incorporarà les dades als seus fitxers, dels quals és el responsable legal. Es compromet a no vendre aquesta base de dades a tercers i tractar aquest document amb total confidencialitat.

8. Forma de pagament

En cas de recollir-ho al punt de venda tindrà l’opció de apagar en efectiu o targeta de crèdit.

El client podrà pagar la seva comanda a FSAUS.CAT amb targeta de crèdit. Es carregarà al moment sempre i quan s’hagi obtingut l’autorització prèvia del banc. Si aquest pagament no ha estat autoritzat, la seva comanda no es realitzarà.

Si Fruiteries Villatla-Saus, Sl detecta qualsevol anomalia o frau, ens reservem el dret d’anul·lar la transacció del client per motius de seguretat.

9. Devolució

Si el client vol modificar la seva comanda, anul·lar-la o posposar-la ho haurà de notificar en un termini de 24 hores. Passades aquestes hores no es podrà retornar. Al tractar-se d’un producte fresc no es pot garantir que més enllà d’aquests 2 dies hi hagi hagut un mal ús de Fruiteries Saus.

Caldrà enviar un correu a compres@fsaus.cat explicant el què li ha passat o bé trucant al 617 716 048. També es podrà accedir a l’apartat de “Contacte” de la mateixa pàgina web per fer arribar aquesta reclamació.

Les despeses d’enviament de la devolució seran a càrrec del client.

10. Servei post-venda

Per qualsevol consulta referent als productes de la web caldrà trucar al 619 014 914 o bé enviar un correu a info@fsaus.cat.

Per qualsevol problema tècnic amb al web o la navegació a la pàgina web cal trucar al 617 716 048 o bé enviar un correu a asaus@miltres.com.

El client presta el seu consentiment perquè Fruiteries Villalta-Saus, Sl li enviï informació que consideri oportuna, consentiment que podrà ser revocat en qualsevol moment enviant un correu a info@fsaus.cat.

 11. Responsabilitats

Fruiteries Villalta-Saus, Sl no es fa responsable de les conseqüències d’una mala utilització dels productes venuts en aquest portal.

 12. Llei i jurisdicció aplicables

Aquestes condicions es regiran per la normativa espanyola. Les qüestions que es suscitin sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, així com les reclamacions que puguin derivar-se del seu ús, es coneixeran als jutjats de Vic.