info@fsaus.cat
93 883 43 81
Necessites ajuda?
La nostra terra
Els orígens, la nostra identitat
Creiem que les millors fruites i verdures estan a casa nostra, és per això que apostem pels nostres pagesos, els dels Països Catalans. Valorem el què tenim i protegim allò que no volem perdre i és per això que comprem als pagesos catalans.
Anem directament a buscar al pagès la majoria de les nostres fruites i verdures.  Això fa possible que el nostre client tingui la fruita i verdura que desitja a casa seva en un termini de 12 a 72h.
De Juny a Setembre, FRANJA DE L’ARAGÓ

Pobles com ara la Granja d’Escarp, Torrent de Cinca, Soses o Alcarràs són alguns dels pobles protagonistes en aquesta època de l’any. És una àrea on fa molta calor (i molt seca) que fan de la fruita de pinyol la seva joia.

El primer en arribar és el “paraguai”, després ja arriba la nectarina i les prunes. La nostra feina consisteix en saber trobar la varietat més dolça, més bona i més fresca, sempre al millor preu possible.

 

D’Agost a Octubre, LLEIDA

Ja fa menys calor i les figues de coll de dama són les protagonistes d’aquesta època. També és moment per la pera “llimonera” o la pera “blanquilla” que arriben plenes d’aigua i dolçor. A mitjans d’Agost ja podem collir les pomes de l’Urgell, cruixents i saboroses, ja que són collides en el moment més òptim.

 

De Novembre a Maig… Ribera Baixa (Sueca, País Valencià)

Els primers refredats són el primer símptoma que ja es poden collir taronges i fer-ne un bon suc. El clima d’aquesta terra propicia tenir una taronja de pell fina i molt dolça. La manera tradicional de collir-la la fan única i diferent de qualsevol altra.

Actualment la major producció de cítrics és produeix al sud d’Espanya però allà, es potencia la quantitat, no la qualitat, tot el contrari que nosaltres.

Fruiteries Saus va portar fa uns anys la taronja natural. És única pel seu gust i es el que la fa diferent. La proximitat fa que un dimarts es pugui collir la taronja i en 48 hores es pugui trobar a qualsevol de les nostres botigues.