info@fsaus.cat
93 883 43 81
Necessites ajuda?
Et regalem una nit a les Cabanes dels arbres

Sorteig EXPRÉS. Tenim una nit a les Cabanes dels arbres per un dels nostres seguidors. Hi ha 5 mesos d’espera poder-hi anar.  Converteix-te en fan/seguidor de la pàgina de FRUITERIES SAUS i entra al sorteig. Ves-hi a dormir aquest mateix dimecres dia 28 de Maig.

blog_capsalera_fsaus_interior

Les bases del concurs:

PROMOTOR

El titular de la present promoció és Fruiteries Saus, la finalitat de la mateixa és sortejar entre els diferents fans de Facebook, sense valor contractual, en la qual podran participar totes les persones físiques que compleixin les condicions establertes en aquestes bases. Facebook no patrocina ni avala ni administra la promoció ni està associada a la mateixa.

LEGITIMA DE PARTICIPACIÓ

Podrà participar en la promoció i aspirar al premi qualsevol persona física, major de 18 anys i participa en l’acció dins del període que marca la campanya.

PER PARTICIPAR

Ser seguidor de la pàgina de Facebook de Fruiteries Saus /Fruiteriessaus.

PERÍODE DE VIGÈNCIA DEL CONUCRS

El termini de participació acaba el dimecres 28 de Maig de 2014 a les 00:00.

PREMI

Una nit d’allotjament (28 de Maig de 2014) a Les Cabanes del arbres de Sant Hilari Sacalm. Inclou sopar, dormir i esmorzar.

El premi no podrà cedir-se a tercers, ni ser canviat de data, ni ser bescanviat pel seu valor en metàl·lic.

COMUNICACIÓ DELS GUANYDORS

Fruiteries Saus comunicarà el guanyador a través d’un missatge privat via Facebook.

En cas que no es pugi contactar amb el guanyador amb un termini de 12 hores , Fruiteries Saus quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i el premi quedarà desert.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La participació en un concurs d’aquesta naturalesa suposa l’acceptació de les normes de la xarxa social. Per entregar el premi caldrà saber les dades personals del guanyador.

DRETS D’IMATGE

L’acceptació del premi pel guanyador suposa donar el consentiment a Fruiteries Saus per reproduir el seu nom i la seva imatge, amb fins publicitari.

RESPONSABILITATS

El promotor es reservar el dret d’anul·lar qualsevol participant si té sospites de manipulació incorrecta de dades o del concurs. Fruiteries Saus es reserva el dret a modificar les condicions de la present promoció.

El promotor no es responsabilitza de possibles pèrdues de dades per problemes o mal funcionament d’Internet o de les xarxes socials.